Az általunk forgalmazott Hermi túlfeszültségvédelmi rendszer megvédi az elektromos berendezéseket túlfeszültség esetén.

Villamos készülékek, elektromos berendezések, adatvezetékek minőségi védelme.

Villamos hálózatok és elektromos készülékek védelme

A túlfeszültségvédelem védi az elektromos hálózatot és elektronikus eszközöket, számítógépes hálózatokat és adatvezetékeket túlfeszültség esetén.

Tökéletes és összehangolt védelem

Beépítés a főelosztóba, beépítés az elosztókba és beépítés egyedi készülékekbe. A megfelelő biztonsági szint érdekében a távközlési vonalak védelmét is figyelembe kell venni.

Védelem mindenféle feszültségingadozás ellen

Kiváló védelem közvetlen vagy közvetett villámcsapás ellen, valamint a hálózatban folyamatosan előforduló feszültséglökések esetén. A villamos hálózat és elektromos eszközök károsodásának leggyakoribb oka a túlfeszültség.

Ezért válaszd a Hermi túlfeszültségvédelmi termékeit

Kiváló minőségű anyagok

Termékeinket teljeskörüen teszteltük. Olyan anyagokból állnak, amelyek védelmet nyújtanak a legmagasabb feszültséglökések (akár közvetlen villámcsapás) esetén is.

Hatékony védelem

A túlfeszültségvédelem az elektromos kapacitás, az áramkisülés és a feszültségvédelmi szint tekintetében különbözik. Három osztályba sorolható. Mivel az áramerősség elérheti a 200 000 A-t is, csak egy - általában a harmadik - védelmi szint biztosítása nyilvánvalóan nem elégséges. A beépített túlfeszültségvédelemmel ellátott (kereskedelmi) elektromos elosztók legfeljebb 6000 A-es kisülési áram ellen nyújtanak védelmet, amely 33-szor kevesebb, mint a fent említett érték. Tehát, az ilyen túlfeszültségvédelmi rendszer és az általa védett készülék komoly terhelés esetén könnyen tönkremegy. 
Ne bízza a véletlenre elektromos készülékei és berendezései védelmét! 
Egy négylépcsős folyamat révén az Ön legfeljebb 1000 V üzemi feszültségű tápellátási rendszerei és berendezései kiváló minőségű túlfeszültségvédelmet kapnak. Természetesen az informatikai rendszerek védelmét szolgáló eszközök és potenciálkiegyenlítő berendezések széles skáláját is kínáljuk. Védeni szeretné fotovoltaikus rendszereit a légköri kisülések vagy kapcsolási műveletek során keletkező lökőfeszültségek ellen? Ne keressen tovább, hisz cégünk kiváló minőségű alkatrészeket kínál ilyen célokra is!

Túlfeszültség-védelmi elemek

Különféle túlfeszültség-védelmi alkatrészeket kínálunk áramellátó rendszerekhez és berendezésekhez 1000 V-ig, fotovoltaikus rendszerekhez, IT-rendszerekhez és potenciálkiegyenlítéshez.

Lépj velünk kapcsolatba!

A kiválasztott termékekre biztosan nem kell sokat várnod, hiszen Magyarország kizárólagos Hermi termékeket forgalmazó cégeként jelentős raktárkészlet áll rendelkezésünkre.

 

Kapcsolat