Kérdésed van?

GYIK


Amennyiben olyan kérdésed van, amelyre itt nem kaptál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot és készséggel segítünk!

 

Kapcsolat

A kapcsolatfelvétel segítségével munkatársaink 3 munkanapon belül megkeresnek megadott elérhetőségeid valamelyikén és minden felmerülő kérdésedre válaszolnak. Ezen kívül várunk sok szeretettel nyitvatartási időnkben bármelyik szaküzletünkben, kollégáink készséggel segítenek és válaszolnak.

2022 év elején kizárólagos szerződés köttetett köztünk és a Hermi közt Magyarországi értékesítésre vonatkozóan. Ennek értelmében a hatékonyabb költségek kiharcolása valamint optimális működésünk elérése érdekében Magyarországon kizárólag a mi segítségünkkel történik értékesítés. 

Ez attól függ, hogy milyen mennyiségben, és mit szeretnél rendelni. A jelenlegi gazdasági helyzetben előfordulhat, hogy valamely termékek beszerzése, szállítása akadályozott, azonban jelentős raktárkészletünknek köszönhetően a gyakran keresett termékeket azonnali határidővel is képesek vagyunk átadni. 

Természetesen, ennek semmi akadálya.

Ez egy ingyenesen elérhető rendszere a Herminek, melynek egyszeri regisztrációs költsége van, amely örökéletre szóló elérést tesz lehetővé. Alapvetően szakemberek számára tervezték. Amennyiben bővebb információra van szükséged, keresd kollégáinkat a megadott elérhetőségek bármelyikén. 

Személyes átvétel, vásárlás esetén ennek semmi akadálya.

Igen, de mivel minden fuvar és szállítás egyedi, így amennyiben ilyen igényed lenne, jelezd munkatársaink felé közvetlenül és segítenek.