Az általunk forgalmazott Hermi villámvédelmi rendszer megvédi az épületeket a közvetlen villámcsapástól.

A villámnak számos káros környezeti befolyása létezik: gyújtó-, olvasztó-, indukciós- valamint dinamikus hatása van, amely veszélyes. A megfelelően elhelyezett villámvezetők és alkatrészei azonban képesek a villámáramot követlen villámcsapás esetén levezetni, így biztonságos lakhatást, nyugalmat adhat legyen szó ipari vagy lakossági épületről. Az általunk forgalmazott Hermi villámvédelmi rendszer megvédi az épületeket a közvetlen villámcsapástól.

Hatékony védelem közvetlen villámcsapás ellen

A megfelelően felszerelt, kiváló minőségű villámvédelmi alkatrészek közvetlen villámcsapás esetén megbízhatóan vezetik le az áramot. Teljeskörű védelmet biztosítanak létesítmény és a benne tartózkodó személyek számára.

A villámvédelmi rendszer szempontjából kulcsfontosságú a jó kialakítás

Kiemelten fontos a teljes rendszer alapos megtervezése, a környezet elemzésétől, a létesítmény alkalmasságán át egészen a telepítés tervezéséig. A megfelelő földelés és a megfelelő anyagok kiválasztása szintén kulcsfontosságú.

Szinte észrevehetetlen (de rendkívül hatékony) termék

A Hermi nagy hangsúlyt fektet termékeik megjelenésére. Megfelelő tervezéssel és testreszabott rögzítőelemekkel együttesen gondoskodunk arról, hogy a villámvédelmi rendszer csaknem teljesen észrevehetetlen legyen.

Ezért dolgozz velünk

Évszázados tapasztalat, amelyre támaszkodhat

Az emberek évszázadok óta halmozzák azt a tudást, hogyan védjék meg magukat és tulajdonukat a villámcsapás ellen. Mi a közvetlen villámcsapás elleni megbízható védelem továbbfejlesztésére és megvalósítására használjuk. A Hermi márka a garancia arra, hogy szakértői csapatuk segítségével modern megközelítéseket alkalmazva a legbonyolultabb és legnagyobb kihívást jelentő projektek is megoldásra kerülnek.

Megbízható védelem

A villámcsapás során fellépő elektromosság rendkívül magas (akár 200 000 Ampert is meghaladhatja). Egy ilyen hatalmas áram könnyen tüzet gyújthat vagy közvetlen károkat okozhat az épületben. Mivel a villámcsapás valójában elektromos áram, a villámhárítók hatékony védelmet nyújtanak mindenhol, ahol ilyen becsapás várható. A villámvédelmi rendszer megfelelő elhelyezése és méretezése az egyetlen megoldás az áram megbízható és gyors földbe vezetésének. A fenntartható termékek kiterjedt fejlesztése, gyártása és értékesítése egy olyan új korszak felé vezet bennünket, ahol az emberek, technológiák és életterek között biztonságos kapcsolat létesül. A Hermi szakértelme, a folyamatos termékfejlesztése és a legmodernebb gyártóberendezések lehetővé teszik számukra, hogy több, mint 30 éve fenntartható termékeket gyárthassanak.

A telepítés: kizárólag szakember feladata! Miért?

Mert ők azok, akik kellően alaposan ismerik a villámvédelem területére vonatkozó összes szabványt és a legújabb előírásokat. Tudásuknak és sok éves tapasztalatuknak köszönhetően mindig tudni fogják, hol és hogyan kell a létesítményen villámvédelmi rendszert telepíteni. A szakértők által megtervezett, felépített rendszer mindig a legoptimálisabb megoldást kínálja az épület használójának.

Tervező program

Létezik egy szoftver, melyet a Hermi azért hozott létre, hogy segítse a projekttervezőket egy hatékonyabb, gyorsabb és jobb minőségű villám- és túlfeszültség-védelmi telepítés megtervezésében. 
Ez a SHIELD. 
A program licencét megfelelő ismeretekkel rendelkező tervezőknek kedvező feltételek mellet biztosítjuk.

Villámvédelmi alkatrészek

Különféle villámvédelmi alkatrészeket kínálunk, amelyek az egyes létesítményekhez, tetőtípusokhoz és/vagy építőanyagokhoz igazodnak.

Lépj velünk kapcsolatba!

A kiválasztott termékekre biztosan nem kell sokat várnod, hiszen Magyarország kizárólagos Hermi termékeket forgalmazó cégeként jelentős raktárkészlet áll rendelkezésünkre.

 

Kapcsolat