HERMI kábeltálca és kábellétra rendszerek állandó, jó minőségű rendszert alkot a kábelek rögzítéséhez. Tűzálló és alumínium kábeltálcát keres? Nekünk az is van.

Minden lehetséges! A kábeltálcák és létrák bármilyen térben használhatók, ívektől, kanyaroktól függetlenül. A kábelpályák építése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Legjobb minőség

Különféle termékek közül választhat, amelyek kiváló minőségű rozsdamentes acélból, horganyzott vagy tűzihorganyzott fémlemezből vagy könnyű alumíniumból készülnek.

Alig észrevehető

A megjelenés kül- és beltéren egyaránt számít. A kábeltálcák és létrák porszórással is bevonhatók a kívánt RAL színben. Teljes testreszabás lehetséges.

Alkalmazkodik még a legnagyobb igénybevételhez is

Termékeink tartósak és ellenállnak a legnagyobb igénybevételnek. Sokoldalúság és széles körű alkalmazások, kültéren és párás helyen is.

Sokoldalúság és széles körű alkalmazások

Az egyes termékek megfelelőségét, tartósságát és hatékonyságát a gyártás során és a gyártás végén többször is teljes körüen ellenőrizzük.

Gyors és hatékony telepítés

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ügyfélnek más-más igénye lehet. A telepítésnek ezért gyorsnak, egyszerűnek és hatékonynak kell lennie. Az alkatrészek közötti illesztéseknek hibátlannak kell lenniük. Különféle szélességű, hosszúságú és magasságú kábeltálcák közül választhat.

Számos iparágnak jelent megoldást

Olyan anyagokat használunk, amelyek hosszú távú tartósságot és nagy ellenállást biztosítanak. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek különféle iparágakban alkalmazhatók változatos körülmények között (élelmiszer-, papír- vagy vegyipar, szennyvíztisztító telepek, számítástechnikai rendszerek, laboratóriumok, biogáz üzemek vagy olyan létesítmények, amelyek magas szintű tisztaságot és megfelelő tűzbiztonságot igényelnek). A szerelési módot a felületnek (fal vagy mennyezet) megfelelően kell megválasztani, figyelembe véve az íveket, hajlításokat is.

Széles választék

A termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy szinte bárhová telepítse termékeinket. Folyamatosan fejlődő portfóliónk tűzálló elemeket és saját HERMI® Fast Joint (gyors csatlakozó)  összekötő elemet is tartalmaz, amely csavarok és szerszámok nélkül teszi lehetővé a gyorsabb összeillesztést, így akár ideje 40%-át is megtakaríthatja.

Lépj velünk kapcsolatba!

A kiválasztott termékekre biztosan nem kell sokat várnod, hiszen Magyarország kizárólagos Hermi termékeket forgalmazó cégeként jelentős raktárkészlet áll rendelkezésünkre.

 

Kapcsolat