Napelemparkot tervez vagy telepít? Tekintse meg alkatrészeink választékát a napelemparkok egyszerű és hatékony telepítéséhez.

Segítségre van szüksége a vásárláshoz? Az AmperTrade csapata szívesen ad tanácsot és segít megtalálni a elvárásának legmegfelelőbb megoldást. Tudassa velünk igényeit és kívánságait.

Könnyű telepítés

A HERMI rögzítőrendszerek egyszerű és hatékony telepítést tesznek lehetővé.

Minden tetőre és földre szerelt telepítéshez

Szokásos vagy egyedi konstrukciós megoldásokat kínálunk földre szerelt telepítésekhez is.

Kiváló minőségű anyagok

A profilok, horgok, függesztőcsavarok és egyéb rögzítőelemek tartós, kiváló minőségű és korrózióálló anyagokból készülnek.

Hosszú élettartam

Termékeink időtállóak, erősek és ellenállnak a hatalmas terheléseknek, beleértve a hó- és szélterhelést.

Minőség, tartósság, esztétika

A HERMI napelem tartószerkezetek számos lehetőséget kínálnak a naperőművek, egyszerű és hatékony telepítéséhez. A tartószerkezet profilokból, minden típusú tetőhöz és tetőfedéshez használható rögzítőelemekből, valamint kompatibilis csatlakozó- és rögzítőelemekből áll. Minden alkatrész kiváló minőségű, korrózióálló anyagokból készül.

Kivételes ellenállás

Termékeink kivételes ellenállást biztosítanak minden időjárási körülmény és mechanikai terhelés esetén. Könnyen illeszthetők egyenetlen tetőfelületekhez és sokféle tetőfedéshez. Úgy tervezték, hogy beleolvadjanak a tető egységébe, formájuk és stílusuk miatt a napelem szerelési szerkezete nem zavaró.

Szerelési rendszerelemek

 

Különféle szerelési rendszerelemeket kínálunk, beleértve a bilincseket és a rögzítőelemeket. A legmodernebb gyártás és a szigorú minőségellenőrzés biztosítja minden Hermi termék megfelelőségét. Szakértőink szívesen adnak tanácsot és nyújtanak segítséget a naperőművéhez megfelelő szerelési rendszer kiválasztásában.

Lépj velünk kapcsolatba!

A kiválasztott termékekre biztosan nem kell sokat várnod, hiszen Magyarország kizárólagos Hermi termékeket forgalmazó cégeként jelentős raktárkészlet áll rendelkezésünkre.

 

Kapcsolat